Xerrada: Gat fer, evolució i seguiment

 

El passat 20 de gener, el Grup de Recerca en Carnívors de Catalunya (FELIS-ICHN) va realitzar la xerrada virtual “Gat fer, evolució i seguiment”, organitzada pel Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més d’una vintena de voluntaris i voluntàries de l’entitat i va durar aproximadament una hora.

La xerrada es va dividir en dues parts on van intervenir l’Àngel Such i el Marc Vilella, membres de FELIS-ICHN. Durant la primera part es van comentar les principals característiques del felí, detalls de la seva biologia i les claus per identificar-lo a través del pelatge i dels rastres. La segona part va servir per informar als assistents sobre el seguiment de l’espècie que s’està impulsant des del grup FELIS.

El Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals contribueix a la gestió i manteniment dels espais naturals protegits, principalment els que integren la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Al llarg de l’any, realitzen una quinzena d’actuacions destinades a millorar els equipaments dels parcs, a més de sessions formatives i xerrades com aquesta.

A continuació el podeu visualitzar: 

Text: Joana Bastardas-Llabot, Marc Vilella
Data actualització: 25/01/2021

Comparteix a: